Servicii

BALUSTRADE STICLA, BALUSTRADE INOX, SCARI INOX


Despre noi

Compania GLASSMET INDUSTRY ofera o gama completa de servicii, de la consultanta si proiectare pana la executie si montaj. .

Incercam si reusim sa oferim clientilor nostri lucrari personalizate, fiind ghidati de motto-ul “abordare personala a fiecarui client”.


Cine suntem?

Suntem o companie moderna in continua ascensiune, dorim sa construim un brand puternic si sa avem doar clienti multumiti. Calitatea lucrarilor noastre este garantata de calitatea materialelor folosite, de echipamentele moderne si nu in ultimul rand de echipa de profesionisti cu o experienta relevanta in domeniu.


Ce oferim?

Suntem incantati sa oferim clientilor nostri urmatoarele produse si servicii: balustrade sticla, balustrade inox, scari inox, partitii sticla, placari sticla, cabine dus, copertine sticla.


Cum lucram?

Noi apreciem clienții noștri, fiindcă ei nu sunt doar simpli cumpărători, ei sunt prietenii noștri, iar noi suntem mai mult decît producatori de balustrade sticla, balustrade inox, scari inox, partitii sticla, placari sticla, cabine dus, copertine sticla.


Oferim cele mai bune solutii la preturi corecte.
Noi considerăm că această cale este corectă. Și nu ne oprim niciodată, din acest motiv în permanență sporim calitatea și diversitatea serviciilor noastre.

SUNTEM ALATURI DE TINE IN FIECARE ETAPA, DE LA CONCEPT PANA LA MONTAJUL FINAL

Principalele servicii oferite de societatea noastra sunt cele de proiectare, fabricare și instalare. Un serviciu complet de scară este furnizat de la concepție până la finalizare. Aceasta implică colaborarea cu clienții noștri pentru a dezvolta concepte, apoi pentru a lua ideile până la etapa de proiectare și, în final, pentru fabricare și instalare. Incurajam clientii sa beneficieze de consultare de specialitate inca din stadiu timpuriu procesului de executie deoarece acest fapt creste optiunile de design. Deoarece fabricăm produsul complet, putem combina diferite materiale pentru a obține scara dumneavoastră caracteristică. Cea mai bună soluție posibilă este aleasă pe baza preferințelor, a bugetului, a reglementărilor privind construcțiile și a celor realizabile pe teren. Fiecare scara este realizata pe baza masuratorilor exacte din teren. Folosim produse de cea mai inalta calitate in procesul de fabricatie. Pe măsură ce proiectul se apropie de finalizare, clienții sunt contactați și este convenită o dată și un program de instalare.

Oferim clientilor nostri servicii la cheie:

Consultanta


consultanta la nivel ridicat

informatii referitoare la stadiul lucrarii

programare pentru masuratori

Proiectare & Design


generarea solutiilor optime

elaborarea ofertelor comerciale

supravegherea lucrarilor

Simulare 3D


pregatirea lucrarii in atelier

incadrarea in graficul de executie a lucrarii

asamblarea lucrarii in atelier

Executie &
Montaj


montajul propriu-zis

realizarea lucrarii in termenele de executie

diverse retusuri finale

Clienti